HS Hotel Furniture Co., Ltd is een professionele fabrikant van hotelmeubilair. We hebben ervaring met op maat gemaakte meubels, designmeubels en productie van hotelkamers, lobbymeubels, stoelen, banken, deuren, restaurantmeubels, kantoormeubels, vaste meubels en andere hotelgerelateerde producten, zoals slot, verlichting, gordijnen, enzovoort . We hebben de service om u een volledig pakket hotelbenodigdheden te bieden. Gelegen in de wereldberoemde internationale meubelmarkt, de provincie Guangdong, hebben HS hotelmeubels een goede reputatie bij klanten in binnen- en buitenland.

1(1).jpg


Met meer dan jaren productie van hotelmeubels, heeft HS moderne houtbewerkingsmachines uit Duitsland en Italië geïntroduceerd, zoals "CNC" computer geautomatiseerd verwerkingscentrum, "HOLZMA IV" elektronische materiaal openingszaag en automatische lineaire randafdichtmachine uit Duitsland, "ORMA" drie- persmachine uit Italië etc.

 

Onze fabriek heeft meer dan 20.000 SQM voor de productie van hotelmeubels. Om onze klant beter van dienst te kunnen zijn, hebben we ook onze showroom en hotel samen, beslaan meer dan 6.000 m², totaal 7 verdiepingen met 70 kamers, gelegen in de wereldberoemde LECONG INTERNATIONAL FURNITURE CITY. De klant kan in ons hotel wonen en tegelijkertijd meubels kopen.

3.jpg


Met eersteklas meubelkwaliteit en goede ontwikkeling, hebben we een succesvolle samenwerking met grote hotelmerken zoals HILTON, HOLIDAY INN, GRAND HYATT, RAMADA, CROWNE PLAZA enzovoort. En we doen zelfs een aantal projecten in het buitenland met installatiewerk, zoals Al-Rosis 72 & 84, Braira Damman in Saoedi-Arabië.

 

Om de markt in het Midden-Oosten te openen, hebben we ook deelgenomen aan een buitenlandse tentoonstelling, zoals de Dubai-tentoonstelling en de Saoedi-Arabië-tentoonstelling.

4.jpg

5.jpg


Hoe dan ook, het HS-personeel zal zich blijven inspannen om onze klanten een volledig bevredigende zakelijke oplossing te bieden met hotelmeubelproducten van steeds innovatiever, vogue, milieuvriendelijker en eleganter, met vermenigvuldigde stijlen maar uniek in kwaliteit.

 

U bent van harte welkom om altijd contact met ons op te nemen met uw verzoeken en suggesties!