Hotel Apartment Furniture

Deze set is voor hotel en appartement beide beschikbaar. De set gebruikt veel massief hout, zoals het hoofdeinde van het hoofdeinde, de poten aan het hoofdeinde van het bed, de bank en het frame en de poten van de stoel, de poten van de salontafel. Het wordt gecombineerd door het slaapkamergedeelte en het woonkamergedeelte, het wordt gescheiden door het scherm in MDF met asafwerking en ziet er met een onregelmatige vorm uit als een afbeelding.
Praat nu

Productdetails

Hieronder laten we het Hotel Apartment Bedroom Furniture in details bekijken.

Deze set is voor hotel en appartement beide beschikbaar. De set gebruikt veel massief hout, zoals het hoofdeinde van het hoofdeinde, de poten aan het hoofdeinde van het bed, de bank en het frame en de poten van de stoel, de poten van de salontafel. Het wordt gecombineerd door het slaapkamergedeelte en het woonkamergedeelte, het wordt gescheiden door het scherm in MDF met asafwerking en ziet er met een onregelmatige vorm uit als een afbeelding. De gehele bedachtergrond is dekking door stof met triplex, roestvrij staaldecoratie. Het tapijt is aangepast aan het meubilair in de hele kamer.

Onze showroom:

Hotel Apartment Furniture


Hotel Apartment Furniture

 

Onze fabriek:

Hotel Apartment Furniture

Hotel Apartment Furniture

Onze contactpersoon:

Hotel Apartment Furniture


CUSTOM - MADE PROCESS

1. STUUR ONS UW ONDERZOEK.

2. MAAK OFFERTE BINNEN 24 UUR VOLGENS UW VEREISTE, BOQ, TEKENINGEN.

3.COMMUNICATIE VOOR OFFERTES EN MEUBELEN TEKENINGEN, MATERIALEN, DETAILS.

4.ALEM BESTELLEN / MOPPELEN PRODUCTIE & INSPECTIE.

5. PLAATS MASSAORDER & PRODUCTIE & INSPECTIE.

6. LEVERING & AFTER-SALE SERVICE.


CUSTOM - MADE PROCESS

Geef de suggestie aan u (indien nodig) ----- maak het meubelvoorstel op basis van uw lay-outplan (als u dat nodig heeft) ---- maak de exacte offertelijst ---- bevestig het contract ----- verstrek de stof en houten steekproeven ------ maak de winkeltekeningen voor elk punt ---- bevestig alle steekproeven en tekeningen ----- begin om de goederen te produceren ----- onderzoek de goederen op lijn- ----- Laden van het goede


Houten kleur voor kiezen:

Hotel Apartment Furniture


Hot Tags: hotel appartement meubels, China, leveranciers, fabriek, aangepast, prijs, te koop

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk