Wood Hotel Furniture

Dit is Wyndham Garden hotel meubeldesign, je zult deze set vinden in licht walnoothout, de bedachtergrond met spiegel in twee delen, en roestvrijstalen buis in multiplex met stof, er is ook glas voor de nachtkastje tafelrug. De schrijftafel is een houten fineervoet met roestvrijstalen rand en gehard glazen blad.
Praat nu

Productdetails

Birch Hotel Bedroom Furniture gedetailleerde informatie en specificaties, zoals hieronder.

Dit is Wyndham Garden hotel meubeldesign, je zult deze set vinden in licht walnoothout, de bedachtergrond met spiegel in twee delen, en roestvrijstalen buis in multiplex met stof, er is ook glas voor de nachtkastje tafelrug. De schrijftafel is een houten fineervoet met roestvrijstalen rand en gehard glazen blad. De kast heeft een kluis aan de binnenkant, MDF met eikenhouten fineer en een zwarte roestvrijstalen handgreep. Salontafel in roestvrijstalen sokkel met glas erop. Het strand aan het hoofdeinde in X roestvrij staal frame, stof met schuim voor zitplaatsen.

Onze showroom:

Wood Hotel Furniture


Wood Hotel Furniture

 

Onze fabriek:

Wood Hotel Furniture

Wood Hotel Furniture

Onze contactpersoon:

Wood Hotel Furniture


CUSTOM - MADE PROCESS

1. STUUR ONS UW ONDERZOEK.

2. MAAK OFFERTE BINNEN 24 UUR VOLGENS UW VEREISTE, BOQ, TEKENINGEN.

3.COMMUNICATIE VOOR OFFERTES EN MEUBELEN TEKENINGEN, MATERIALEN, DETAILS.

4.ALEM BESTELLEN / MOPPELEN PRODUCTIE & INSPECTIE.

5. PLAATS MASSAORDER & PRODUCTIE & INSPECTIE.

6. LEVERING & AFTER-SALE SERVICE.


CUSTOM - MADE PROCESS

Geef de suggestie aan u (indien nodig) ----- maak het meubelvoorstel op basis van uw lay-outplan (als u dat nodig heeft) ---- maak de exacte offertelijst ---- bevestig het contract ----- verstrek de stof en houten steekproeven ------ maak de winkeltekeningen voor elk punt ---- bevestig alle steekproeven en tekeningen ----- begin om de goederen te produceren ----- onderzoek de goederen op lijn- ----- Laden van het goede


Hot Tags: houten hotelmeubilair, China, leveranciers, fabriek, aangepast, prijs, voor verkoop

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk