Chongqing ELENE HOTEL MEUBILAIR PROJECT

- Sep 07, 2020-

Afwerking project: juni 2020

Projectadres: nr. 11, Guobing Shangyuan, Olypic-weg 28, Jiulong-district, Chongqing.

1


Projectprofiel

Chongqing Yuzhong Hotel gelegen in Chongqing, het zuidwestelijke deel van het binnenland van China, het gecombineerde centrum van economie, financiën, wetenschap, scheepvaart en commerciële logistiek in het Changjiang-gebied. Tegelijkertijd is het ook het overslagcentrum van de nationale logistiek, de spil van de hervormingsstrategie voor het westen.Het is beroemd om de bergstad, de stad van de rivier, de stad van de mist en de stad van de brug.

2 lobby


3 lobby


4 lobby


Het hele project gemaakt door de HuaSheng-fabriek voor hotelmeubilair in China, met de degelijke, luxe inrichting van de lobby, het unieke ontwerp van hotelkamermeubilair, met als doel de klant een speciale ervaring te geven. Het hotel is ook uitgerust met veel recreatiefaciliteiten, ziet er elegant uit. Met het product van goede kwaliteit hotelmeubilair, welkom door de jonge mensen. Houd van schoonheid, hou van ELENE HOTEL.


5

6

8


Project ontwerp

"De goede bouwruimte moet een aantrekkingskracht zijn, een betoverende ervaring door er in te blijven hangen of erin te wandelen." Het goede ontwerp spreekt zijn woorden als je erbij betrokken bent. De ruimte en schoonheid proberen hun bestaan ​​en waarde te tonen. We moeten de productdimensie, de relatie tussen het project en de consument bestuderen wanneer we het project ontwerpen. Om de waarderingswaarde van het project te vervullen door scène, ervaring, sociaal en hotelmeubilair.

9

13

Productie foto

14

15

17

19