Hotelmeubilair

- Jun 01, 2020-

Met de voortdurende innovatie en ontwikkeling van de meubelmarkt is hotelmeubilair in de onderverdeelde industrieën het tijdperk van merkconcurrentie ingegaan.

In 2012, de totale productiewaarde van hotel leveringen landelijk bereikt 1,6 biljoen, goed voor meer dan 40% van de nationale totale productiewaarde, ranking eerste in China.

Uit gegevens van relevante afdelingen blijkt dat de Chinese meubelmarkt is gegroeid van een marktomvang van 10 miljard in 1990 tot een marktomvang van 780 miljard in 2010. In de loop van 20 jaar van ontwikkeling, is de meubilairmarkt de vijfde grootste industrie in China geworden. De marktcapaciteit is groter dan die van de huishoudelijke apparatenindustrie, met een gemiddelde jaarlijkse groei van 20% -30%. Als een van de opkomende teams speelt ook hotelmeubilair snel in op de vraag van de markt.

In 2013, het rapport van de 18e Nationale Congres van de Communistische Partij naar voren gebracht het concept van de bouw van een "mooi China", waaruit bleek dat energiebesparing, emissiereductie en de ontwikkeling van een groene economie zal de nodige garanties voor de bouw van een "mooi China". Een nieuwe ronde van de overheid geleide grootschalige investeringen bouw, met name nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden, zoals versnelde verstedelijking infrastructuur bouw, voortdurende verbetering van de overheid kantoor milieu, renovatie van scholen met zwakke levensonderhoud projecten, gecentraliseerde release van security room meubilair inkoopprojecten, en hotelmeubilair steeds een nieuw marktsegment op het gebied van overheidsopdrachten.

Het is duidelijk dat de gestage ontwikkeling van de verstedelijking in het hele land, de voortdurende consumptie van de binnenlandse vraag, en het marktaandeel van de meubelindustrie en hotelbenodigdheden industrie zijn ook uitgebreid. Statistieken tonen aan dat de marktvraag naar verwachting 4 biljoen zal bedragen in 2020.